Paasspeurtocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt

24-04-2011 09:43

 

Na het grote succes van de paaseierenraap van vorig jaar, kan je ook dit jaar op speurtocht gaan naar paaseieren in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. Plopsa, vtmKzoom en Leonidas slaan hiervoor opnieuw de handen in elkaar.

Op Paasmaandag 25 april 2011 organiseren Plopsa, vtmKzoom en Leonidas een grote paaseierenspeurtocht in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. In beide parken liggen reuze eieren verstopt waarnaar de kinderen kunnen speuren. Op het einde van de dag krijgen alle bezoekertjes een zakje met chocolade paaseitjes cadeau.

Vorig jaar werd in de Plopsa-parken het wereldrecord paaseierenrapen verbroken. Er werden maar liefst 709.548 eieren geraapt in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. De parken ontvingen ook een recordaantal bezoekers: 17.250 bezoekers in Plopsaland De Panne en 4.900 bezoekers in Plopsa Indoor Hasselt.

Korting

In de winkels van Leonidas kan je een kleurplaat met kortingsbon vinden waarmee je op Paasmaandag korting krijgt in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Coo. Deze kleurplaat kan je tevens ook downloaden via de website van vtmKzoom. In Plopsa Coo zal er evenwel geen paasspeurtocht plaatsvinden.

bron: plopsafansite