Jobs bij Plopsa

Ingenieur Technieken

Functie
Als lid van het Investeringsteam van de Plopsa-groep ben je verantwoordelijk voor alle technische investeringen in de verschillende Plopsa-parken. Dit houdt in dat je alle technische aspecten (sanitair, elektriciteit, verwarming, ventilatie, …) van de nieuwe investeringen en bouwprojecten in de Plopsa-parken coördineert en opvolgt.

Magazijnier

Functie:
Je bent verantwoordelijk voor alle binnenkomende goederen in het park voor de afdeling Merchandising. Je controleert bestelbons en leveringsbons. Daarnaast help je met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen (de verschillende Plopsa-parken en Plopsa-Winkels). 
 

Management Assistant

Functie
Als administratieve rechterhand verzeker je een adequate ondersteuning in het dagelijks functioneren van de algemeen directeur. Je staat samen met je collega’s in voor agendaplanning, briefwisseling, klachtenbehandeling, voorbereiding van vergaderingen en opmaken van verslagen, ook het opstellen en nalezen van contracten behoort tot je takenpakket.

Medewerker Schoonmaak

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het park alsook van het sanitaire gedeelte tijdens de openingsuren. Je houdt tevens de wandelpaden in het park proper.

Payrollverantwoordelijke Plopsa Groep

Functie
Vanuit je kantoor in De Panne ben je verantwoordelijk voor het correcte verloop van het payroll-gebeuren voor de verschillende sites binnen de Plopsa-groep.  Je staat hiervoor in nauw contact met ons sociaal secretariaat. Je volgt nauwgezet de wijzigingen binnen de sociale wetgeving op en implementeert die binnen de werking van het bedrijf. 

Student Figurenspeler Plopsaland De Panne

Functie
Studio 100 en Plopsaland zoeken polyvalente, enthousiaste figurenspelers (bij voorkeur met danservaring).  De functie waarvoor geselecteerd wordt is die van figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park.

Verkoopsmedewerkers

Functie:
Voor onze diverse winkels en mobiele standen in het park zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerkers die instaan voor de verkoop van de merchandising rond de figuren van Studio 100. Je geeft de klanten advies en staat in voor het kassabeheer en de algemene orde van de winkel of mobiele stand.

Winkelverantwoordelijke Plopsaland De Panne

Functie
In Plopsaland De Panne is er eveneens een winkel met alle merchandising rond de figuren van Studio 100.  Als winkelverantwoordelijke sta je in voor de operationele leiding van de winkel.  Je zorgt er voor dat alle artikelen tijdig worden besteld en dat alle rekken ordentelijk gevuld zijn.  Je rapporteert aan de Merchandisingverantwoordelijke.

Figurenspeler

Functie
Studio 100 en Plopsaland De Panne zoeken een polyvalente, enthousiaste animator/figurenspeler (bij voorkeur met danservaring). De functie waarvoor geselecteerd wordt, is die van figurenspeler, voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park en de verschillende shows in het park.  Deze shows worden dagelijks opgevoerd in het park en draaien rond de populaire Studio 100-figuren.
 
Profiel

Kassamedewerkers

Functie
Je doet kassawerk in één van de parkrestaurants, je staat in voor de bediening van onze klanten (niet aan tafel), houdt het restaurant proper en helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen. Het mee helpen bereiden van basismenu’s alsook het mooi presenteren van de maaltijd behoren tot je takenpakket.

 
Teamleader F&B

Functie
Je runt een horecapunt in het park.  Je bent daarbij verantwoordelijk voor de bestellingen, een correcte productie, het proper houden van je outlet,…. Je houdt de personeelskost en de cost of sales onder controle.  Je beschikt hiertoe over een team van seizoensmedewerkers. Tijdens evenementen help je mee bij het bereiden van banketten in onze feestzalen.  Je rapporteert aan de Horecamanager van De Panne.

Attractiebedieners

Functie
Je staat in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in- en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers. Je hebt oog voor de algemene netheid op en rond je attractie.

Keukenmedewerkers

Functie
Je helpt mee met het bereiden van basismenu's en het mooi presenteren van de maaltijden in één van de parkrestaurants. Je houdt het restaurant proper en helpt daar waar nodig steek je een helpende hand toe bij het afwassen en afruimen.

Onderhoudsmecanicien

Functie
Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud in het park. Je werkt mee aan de investeringen en je staat in voor de revisie van attracties, horecamateriaal, …. Tijdens de openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.