schoolreis

Schulklassen-Specials
Lernen mit Erlebnischarakter!
Preise
  Prijzen per persoon
Scholen en kleuterscholen * EUR 13,50
Geldig voor geregistreerde kinderopvang (voorschoolse leeftijd) en schoolgroepen van 15 betalende leerlingen / kinderen (max. 19 jaar) en in totaal te betalen. Kinderen van minder dan 0,85 Maat: Toegang gratis. Per 15 betalende leerlingen met een leraar / begeleider heeft gratis toegang en de buschauffeur. Elke extra persoon: EUR 20,00. De presentatie van een Schul-/Kindergartenbescheinigung is vereist. De klasse prijs is niet beschikbaar op zon-en feestdagen en tijdens de vakantieperiode in de betreffende provincie. Deze aanbieding is geldig voor de kleuterschool (voorschoolse), elementair, lager, middelbaar, community colleges, middelbare scholen, de financiering en speciaal onderwijs, beroeps-en scholen voor beroepsonderwijs met het voltijds onderwijs. Deze prijs is geldig voor spraak-, avond-en centra voor volwassenenonderwijs en opleidingsinstituten.  
   
   
Schulklassen-Lernprogramm

In samenwerking met docenten uit verschillende disciplines een schoolklas learning programma werd ontwikkeld. Dit is - geheel herzien - beschikbaar in het seizoen 2011. Het omvat een verscheidenheid van de leerprogramma's die specifiek zijn gericht op het Holiday Park en de bezienswaardigheden. "Leren met plezier en vreugde" thema, tot de klasse programma's te oriënteren op de behoeften van graad 3 tot 10 en omgaan met verschillende onderwerpen.

In kleine groepen worden de studenten gestuurd om te verkennen. U krijgt de uitdaging om te ontwikkelen in een vraag en antwoord naar gemeenschappelijke oplossingen. Onderwerpen omvatten: algemene kennis, natuurkunde, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde of biologie. De vragen hebben betrekking op de bestaande voorwaarden in het park (attracties, gebouwen, flora en fauna, etc.). Elke student krijgt aan het eind van zijn reis naar het certificaat van een abonnee. Het winnende team ontvangt een kleine Holiday Park presenteert.

Klasse 3 / 4: Algemene Kennis
Klasse 5 / 6: Algemene Kennis
Klasse 7 / 8: natuurkunde / wiskunde, geschiedenis / aardrijkskunde, biologie
Klasse 9 / 10: natuurkunde / wiskunde, geschiedenis / aardrijkskunde, biologie


Het doel van de school groepen learning programma is om studenten wetenschappelijke, geografische en kennis van het milieu en duidelijk te maken leren in de echte wereld ervaring. Zeer goed kan worden versterkt op deze manier voor veel studenten het leren bewustzijn en motivatie worden bevorderd. Je hebt te maken met nieuwe situaties. De belangstelling en bereidheid van kinderen om te leren worden verhoogd.

Extra kosten niet gemaakt door de studenten via deze klassen-en leerprogramma's.

Contact: Geïnteresseerde leerkrachten contact info@holidaypark.de per telefoon 0 63 24 / 59 93-318, school tutorial klasse aan het Park registreren, zodat de vakantie op de dag van het bezoek presenteert ook tal van vragenlijsten en maakt ze beschikbaar zijn of. rond, je kunt gelukkig zijn Hier is een voorbeeld document voor de rangen 5 / 6 tot downloaden te bekijken.


Und so geht's - das Holiday Park-Schulklassenprogramm!

De klassen krijgen de vragenlijsten om de informatie binnen het park. Ze zijn vervolgens opgesplitst in kleine groepjes van drie tot vijf studenten. Onderscheid te maken tussen de verschillende groepen, zijn de teams genoemd met namen als Holly team, Team of Team Free Fall Bounty Tower.

 

Elk team krijgt een vragenlijst en een pen. De leraar krijgt ook een andere oplossing vel. De start is bij de ingang van Holiday Park.

 

Op een afgesproken tijdstip, de groepen weer te ontmoeten op de afgesproken plaats. Op basis van een voorbeeldvel, kan de leerkracht de juiste de vragenlijsten van de individuele teams om snel en gemakkelijk. De winnaar is de groep met de hoogste score, of ten minste 80% correct opgelost vragen. Vervolgens hebben de leerkrachten kleine geschenken en een certificaat voor de winnende groep in de erkenning.

 


Onderhevig aan verandering. Alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW 19%. Stand: 2 / 2010.

 

Kinder- und Jugendgruppen
Spaß und Action bei 120 km/h!

Van een spannende rit met de Mega Coaster Expedition Ge Force op een majestueuze vlucht van de "Lighthouse Tower" aan de levendige plezier in de razende "Thunder River" biedt het Holiday Park alles wat een reis voor kinderen en jongeren een onvergetelijke ervaring maakt .

 

Aangeboden in het Holiday Park zijn net zo gevarieerd als de wensen van de Kids and Teens: De vele ritten garantie recreatief plezier - voor zowel kinderen als voor avontuurlijke tieners. Daarnaast bieden een dier zien, interactieve comedy, kleurrijke straat entertainment en natuurlijk de legendarische water-stunt show van enthousiasme door jong en oud.

 

 

  Prijzen per persoon
Kinderen en jongeren EUR 15,00
Geldig voor groepen vanaf 15 betalende kinderen / jongeren (max. 18 jaar) en de totale te betalen. Kinderen onder de 0,85 grootte: Toegang gratis. De groepsleider en buschauffeurs zijn gratis. Elke extra persoon: EUR 20,00.  
   VOOR GROEP REGISTRATIE ...