Winkel ( plopsa schop)

 

TV-Stars im Souvenir-Shop

 

 

Das Einkaufserlebnis aus der Welt von Biene Maja, Wickie und Tabaluga im Plopsa-Shop

Een paradijs voor liefhebbers van Maja de Bij, Wicked, of "Anubis" Het grote Plopsa winkel in het hart van de vakantieparken biedt tot 220 meter, de Quad Trat hele wereld aan ervaring Studio100 figuren. In de kleurrijke shopping paradijs voor het hele gezin fans zijn uitsluitend een enorm scala aan speelgoed en souvenirs rond hun afgoden.

In Plopsa winkel is er met ongeveer 150 artikelen (bijna) alles wat er rond de bekende tv-personages op de markt: Van Tabaluga knuffelen kussen over
Maja de Bij-Lunchbox en de Wicked sleutelhanger aan de "Anubis" dagboek, is er een enorme keuze aan de fans thuis te begeleiden door middel van hun dagelijks leven. Voor de zeer kleine Bumba Clown biedt veel plezier met glooiende rammelaars, puzzels en baby Trinkfläschen.

En wie wil zijn tuin partij, of zijn verjaardag in stijl te vieren originele met zijn "helden" die kunnen zich verheugen op een kleurrijke feestartikelen, zoals kransen, tafeldecoraties, uitnodigingskaarten, wegwerp servies door Tabaluga, Vicky, of "dip, Timmy, duiken.

Verheug u op de volgende hoogtepunten zijn:
 

  • "Anubis" - 3D gezelschapsspelen, linnengoed, schoolbenodigdheden, computer accessoires en nog veel meer
  • Biene Maja - knuffel kussens, muismatten, kleurboeken, enz.
  • Wickie - kaartspelen, sleutelhangers, lolly's enz.
  • Tabaluga - CD's, brooddozen, portemonnees, etc.
  • Bumba - Baby speelgoed, zacht speelgoed, enz.
  • Heidi - zacht speelgoed, spelletjes, enz.
  • "Tauch, Timmy, duik" - School schriftelijk sets, kaarten, puzzels, etc.

     

Onze aanbeveling: Het Holiday Park-jaarkaart, krijg je 10 procent op de aankopen van de grote Plopsa Winkel in de Holiday Park en alle andere Plopsa-park.