Bedrijven

HET IDEALE KADER VOOR IEDER EVENEMENT !

 

Plopsa Coo biedt je een dag vol natuurpret aan de watervallen van Coo. Een achtbaan op een bergflank, een stoeltjeslift met een prachtig zicht, een groot wildpark vol inheemse dieren, …
de natuur is er nooit ver weg. Het gezellige dorpsplein Vieux Coo kwam weer tot leven met de Dansende Fonteinen en tal al van andere attracties werden kregen een facelift of werden verder gethematiseerd. Sedert 2008 vliegen de kids hun superheldin Mega Mindy achterna met de Vliegende fietsen of kunnen ze ronddwalen in het geheimzinnige gigantische Labyrint of het park vanuit de gekste hoeken ontdekken op de Octopus. De kleintjes kunnen genieten van een ommetje op de rug van de Konijntjes of een rondje op de Carrousel.
Met de hele club of vereniging, met het hele bedrijf of kantoor, een dagje Plopsa Coo is een echte verjongingskuur. Plopsa Coo is met zijn uitzonderlijke ligging in het hartje van de Ardennen en met een adembenemend zicht op de Amblève-vallei de ideale bestemming om er eens in groep op uit te trekken! Naast toegangstickets biedt Plopsa Coo ook een waaier aan tal van andere mogelijkheden aan.

Feestje bouwen ?

 

Plopsa Coo biedt een uniek kader voor recepties, personeelsfeesten, incentives, meetings, seminaries of klantendagen…. Plopsa Coo heeft ook een eigen restaurant met een groot aanpalend terras, dat heel toepasselijk “La Cascade” werd gedoopt. In het assortiment vind je allerlei streekspecialiteiten die staan opgenomen in verschillende formules. Het ervaren Plopsa-team tovert ieder evenement om tot een waar succes. De sprookjesachtige omgeving, de leuke attracties en shows en de vele ontmoetingen met de Plopsa-figuren doen de grenzen tussen droom en werkelijkheid vervagen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over speciale arrangementen op het nummer :
(0032)(0)58-42 02 02 of via e-mail: info@plopsa.be.
We helpen je graag verder !

Klik hier om tickets te bestellen !