Abonnementen

Abonnementen

Een jaar vol Plopsa Kriebels!

Een jaar vol kriebels? Daar zorgt de Plopsa-FunCard (=jaarabonnement) voor. Met de Plopsa-FunCard geniet je 1 jaar lang van alle attracties, shows en evenementen in alle Plopsa-parken! Dat is echter nog niet alles. Voortaan is je abonnement immers nog veel meer waard dankzij de vele interessante voordelen!

VERLENGING JAARABONNEMENT

Opgelet! Indien je reeds over een FunCard beschikt die binnenkort vervalt of recent is vervallen, kan je die enkel laten verlengen aan de kassa in een Plopsa-park. Als trouwe Plopsa-bezoeker betaal je hiervoor slechts €59! Een verlenging van een BumbaCard kost €25 en kan pas vanaf de vervaldag (na controle lichaamsgrootte). 

FunCard voor kinderen >1m en volwassenen €79,00 €69,00 Bestel nu online
BumbaCard voor kinderen >85cm en <1m €25,00 €25,00 Bestel nu online
Abonnementsvoorwaarden en -voordelen 2011*
1 jaar lang onbeperkte toegang tot alle attracties,
shows en evenementen in de Plopsa-parken**

Gratis parking bij elk bezoek

PARKINGTARIEVEN 2011: Plopsaland De Panne: €6 / Plopsa Indoor Hasselt: €4
Plopsa Coo: €6 / Plopsa Indoor Coevorden: €6 / Holiday Park: €4
ENKEL voor FunCard-houders!

Talrijke kortingen, tot € 300 voordeel!

Op vertoon van je abonnement bij onderstaande dagattracties
krijg je fantastische kortingen tot maar liefst € 300 voordeel!
OPGELET: bij enkele attracties moet ook een voordeelbon worden afgegeven!
KLIK HIER om ze af te drukken.

10% korting in bepaalde Plopsa Winkels

In de centrale "Plopsa Winkels" van Plopsaland De Panne (Dorpsplein), Plopsa Indoor Hasselt (Dorpsplein), Plopsa Coo (Ingang), Plopsa Indoor Coevorden (Dorpsplein) en in de externe Plopsa Winkels in het Wijnegem Shopping Center en de Demerstraat in Hasselt.
Enkel op vertoon van de FunCard.

*Dit aanbod is kalenderjaargebonden. Bovenstaande voordelen zijn geldig t.e.m. 31 december 2011. Indien je Plopsa-FunCard ook nog in (een deel van) 2012 geldig is, gelden de abonnementsvoorwaarden en -voordelen 2012.
** Onbeperkte toegang enkel geldig op de normale openingsdagen van de Plopsa-parken. Data waarop het park gesloten/afgehuurd is (en dus niet toegankelijk voor abonnees) staan telkens aangeduid op de interactieve kalender op deze website en worden gecommuniceerd via het abonneemagazine PlopsaFUN