Bedrijven

Bedrijven

HET IDEALE KADER VOOR IEDER EVENEMENT !

Plopsa Indoor Hasselt is het eerste overdekte themapark in België. Op een oppervlakte van 2 voetbalvelden spreiden zich maar liefst 20 attracties uit, naadloos geïntegreerd in een prachtig decor rond de figuren van Studio 100. Het geheel wordt aangevuld met een restaurant in ware Hollywoodstijl. Plopsa Indoor Hasselt vormt daarmee niet alleen een ideale locatie voor een
leuke daguitstap, maar ook een nieuwbakken concept voor bedrijfsfeestjes, productpresentaties, enz...
Met de hele club of vereniging, met het hele bedrijf of kantoor, een dagje Plopsa Indoor Hasselt is een echte verjongingskuur. Plopsa Indoor Hasselt is dus niet alleen een ideale locatie voor een leuke daguitstap, maar ook het ideale kader voor allerhande evenementen waaronder bedrijfsfeestjes en
productpresentaties, ...Naast toegangstickets biedt Plopsa Indoor Hasselt ook een waaier aan tal van andere mogelijkheden aan.

Feestje bouwen ?

Plopsa Indoor Hasselt biedt door zijn specifieke inkleding de ideale omgeving voor bedrijfsevenementen: familiedagen, productpresentaties, personeelsfeesten, klantenevenementen, ledendagen, enz... De unieke infrastructuur bezorgt de kinderen van uw relaties een fantastische dag. Bovendien kan bij een exclusief evenement het podium gebruikt worden voor aanvullende animatie, zodat uw doelgroep aanzienlijk uitgebreid wordt.
Plopsa Indoor Hasselt hecht daarbij veel belang aan catering. Het Studio 100 Café, een ruim zelfbedieningsrestaurant met een uitgebreide menukaart, bevindt zich op een centrale plaats in het overdekte park. Aan het restaurant grenzen 6 gezellige terrassen op meerdere niveaus met een mooi uitzicht op de verschillende zones. Verspreid in het park bevinden zich eveneens enkele kleine eetkraampjes en een apart terras buiten. Tenslotte is er nog “De Passage”, een apart privé-zaaltje waar ontbijtformules en 4-uurtjes voor groepen tot maximum 160 personen gereserveerd kunnen worden.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over speciale arrangementen op het nummer :
(0032)(0)58-42 02 02 of via e-mail: info@plopsa.be.
We helpen je graag verder !

Klik hier om tickets te bestellen !