groepen

Plopsaland De Panne is de ideale bestemming voor een groepsuitstap. Meer dan 40 attracties bieden plezier voor alle leeftijden! De jongere kinderen verkennen het wonderlijke Bos van Plop, varen met De Eendjes of rijden met de Tractors. De oudere kinderen wagen zich aan een spannende rit met Anubis The Ride, duiken in de vijver met De SuperSplash of vliegen met de SpringFlyer 70 meter hoog! Ook de dagelijkse shows brengen jong en oud aan het springen, zingen en dansen!

Groepen genieten bovendien speciaal groepstarief. Er is eveneens de mogelijkheid om groepsmaaltijden aan een voordeeltarief te reserveren.

Reservatietarieven zijn enkel geldig mits schriftelijke reservatie, minstens 15 werkdagen voor het bezoek.

Groepstarieven (enkel mits reservatie!)

  • Gemengde groep + begeleiders     € 21,00 p.p.
    één begeleider gratis per groepje/bus, geldig vanaf 20 betalende personen

  • Jeugdgroepen (tot 16 jaar) + begeleiders     € 16,00 p.p.
    één begeleider gratis per 15 kinderen, geldig vanaf 20 betalende personen

  • Groepen gehandicapten + begeleiders     € 16,00 p.p.
    één begeleider gratis per 6 gehandicapten, geldig vanaf 6 betalende gehandicapten

Groepsmenu's verkrijgbaar op aanvraag via het nummer +32 (0)58 42 02 02 of via info@plopsa.be

Vervoer + toegang

MET DE TREIN:
Het station van De Panne ligt op wandelafstand (300m) van de ingang van het park. De NMBS biedt een voordelige formule "vervoer + toegang" vanuit elk Belgisch station via B-Dagtrip 394 (Groepen). Het forfaitair tarief voor een treinreis heen en terug in 2de klas, ongeacht het station van vertrek, bedraagt slechts € 21 p.p.!

Meer info hierover via www.nmbs.be, via de dienst Groepsreizen Binnenland (+32 (0)9 241 23 68 - groepen.nationaal@nmbs.be) of in je plaatselijke NMBS-station.

MET DE TRAM
De Kusttram heeft een halte aan de ingang van het park. Contacteer De Lijn voor informatie over groepstarieven op het nummer +32 (0)70 220 200 (€ 0,70/min.).

 

 

Reservatieformulier groepen

Reservatieformulier grabbelpas