Bedrijven

HET IDEALE KADER VOOR IEDER EVENEMENT !

Plopsaland De Panne is een themapark aan de Belgische Kust opgebouwd rond de populaire Studio 100-figuren Samson&Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en hun vriendjes. Plopsaland De Panne combineert de magie van deze figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat.
In 2009 zet Plopsaland De Panne de boel op z’n kop! Voor het eerst kan je in het park overkop gaan met Anubis! Deze coaster, geïnspireerd op de mysteries van Huis Anubis, is een absolute primeur in de Benelux! Want deze coaster schiet je in 2 seconden naar een snelheid van 90 km/u de hoogte in! Tijdens de 3 loopings die volgen op de verticale lancering stroomt de adrenaline werkelijk door jouw aderen. Neem alvast plaats en hap nog één keer naar adem …
Met de hele club of vereniging, met het hele bedrijf of kantoor, een dagje Plopsaland De Panne is een echte verjongingskuur. Plopsaland De Panne is dus niet alleen een ideale locatie voor een leuke daguitstap, maar ook het ideale kader voor allerhande evenementen waaronder bedrijfsfeestjes en
productpresentaties, ...Naast toegangstickets biedt Plopsaland De Panne ook een waaier aan tal van andere mogelijkheden aan.

Feestje bouwen ?

Plopsaland de Panne biedt uitstekende mogelijkheden voor een groepsevenement. Plopsaland De Panne hecht daarbij veel belang aan catering. Verwelkom uw gasten in het gezellig kader van het park met een ontbijt. U kunt ook opteren voor een groepsmenu in een van onze 7 themarestaurants.
Maar uw gasten kunnen ook genieten van een groepsmoment los van het park.
Onze feestzalen van de Vergulde Fazant staan namelijk garant voor een exclusieve ontvangst van uw
bezoekers, zodat ze kunnen genieten van een gezellig samenzijn in een apart kader.
Wij bieden er u verschillende menu’s, van een eenvoudige barbecue tot een uitgebreid 4-landen- festival. En voor een echt uniek evenement, moet je feest vieren op en rond ons gezellige dorpsplein aan de ingang van het park!

Contacteer ons gerust voor meer informatie over speciale arrangementen op het nummer :
(0032)(0)58-42 02 02 of via e-mail: info@plopsa.be.
We helpen je graag verder !

Klik hier om tickets te bestellen !