restaurant

Restaurants

Plop Hamburger Restaurant

Kom naar deze reuzegrote, indrukwekkende paddestoel als je zin hebt in overheerlijke hamburgers, knapperige frietjes en koele drankjes. Kabouter Smul heeft alles met plezier geproefd en likkebaardend goedgekeurd!

Piratengrill

Een stoere zeebonk moet dagelijks een stevige maaltijd verorberen. Berend Brokkenpap raadt je de Piratengrill aan. Verover een tafel op het ruime, zonnige terras en geniet van het uitzicht op de indrukwekkende Piratenzone. Op het menu: lekkere steaks, frisse slaatjes en verleidelijke desserts.

Fred Kroket

Bij een bezoek aan de kermis horen frietjes, wafels, ijsjes en andere heerlijkheden. Op het Kermisplein van Samson&Gert zorgt Fred Kroket voor de heerlijkste wafels en de lekkerste frietjes van het hele land!

Stationsbuffet

In het Stationsbuffet kan je een broodje of knapperige frietjes eten of een heerlijk geurende koffie halen. Verorber het uit het vuistje of zoek een plaatsje op het terras aan de Dansende Fonteinen. Maar haast je, want de Plopsa Express kan ieder ogenblik vertrekken!

Wizzy's Fornuis

Honger? Grote honger? Reuzegrote honger? Dan moet je in Wizzy's Fornuis zijn. Of liever... eronder. Voel je zo klein als een muisje bij dit grote fornuis, neem snel plaats onder de immense tafel en geniet van de lekkerste snacks...

De Big&Betsy Hoeve

Bij Big&Betsy kun je genieten van lekkere reuzenpannenkoeken en heerlijke wafels, opgediend in een rustieke omgeving. Het terras is bovendien de ideale plek in het park om even te verpozen. Ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven in de Tuin van Big.

Salons De Vergulde Fazant

Geniet van het overheerlijke eten in een prachtig, nostalgisch kader met zicht op de idyllische tuinen. In de feestelijk versierde zalen van De Vergulde Fazant is er niet alleen ruimte voor groepen tot 500 personen, het is dé aangewezen plaats voor allerhande bedrijfs- en familiefeesten en banketten op niveau.