route

wegbeschrijving

 
 

MET DE AUTO

Vanuit Nederland:

  • E19 Breda-Antwerpen

Vanuit Antwerpen:

  • E17 Antwerpen-Gent
  • Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende

Vanuit Gent:

  • E40 richting Oostende
  • Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort
  • Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekersparking van Plopsaland De Panne; Rechtdoor aan de linkerkant van de weg is de ingang van de busparking.

Grotere kaart weergeven

 

MET DE KUSTTRAM

Ook de De Lijn biedt met de Kusttram via de Lijnwinkels voordelige tickets 'vervoer + toegang' (= Pluskaart Plopsaland) aan. De Kusttram biedt steevast een vlotte verbinding aan tussen De Panne en Knokke. Om de 10 minuten rijdt er een Kusttram tot op het terrein van Plopsaland. Stap af in De Panne aan halte 'Plopsaland'. Meer info op +32(0)70 220 200 (€ 0,70/min.).

 

MET DE TREIN

 

B-DAGTRIP* (trein + toegang) is een supervoordelig combiticket geldig voor een heen- en terugreis (2de klas) vanuit elk Belgisch station.  Het station van De Panne bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).

*Individueel: B-dagtrip 184 / Groepen: B-dagtrip 394 / Scholen: B-dagtrip 257.

Naast de verkoop van B-dagtrips kun je ook losse voorverkooptickets (enkel toegang, zonder treinvervoer) kopen in alle Belgische NMBS-stations. Info & tarieven via nmbs.be.