winkel

Winkels

Plopsa Winkel De Panne

Spring eens binnen in de Plopsa Winkel voor de perfecte herinnering aan een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne of een mooi geschenkje voor de thuisblijvers. Je ontdekt er de leukste spulletjes van Samson&Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, Mega Mindy, Het Huis Anubis, K3, Amika en Bol&Smik. Kleding, beddengoed, rugzakken, knuffels, ... hier vind je het allemaal!

De Piratenwinkel

Verover de enige echte Piet Piraat-hoed of een stoere piratenbandana voor je voet aan wal zet in de Piratenzone. In de Piratenwinkel vind je alles wat een zeebonk nodig heeft om een échte piraat te worden.

De Kasteelwinkel

Via de gewelven van het middeleeuwse kasteel van De Draak kom je in de Kasteelwinkel. Hier vind je het volledige Samson&Gert-assortiment terug. Recht naar de Kasteelwinkel dus, als je die heerlijk zachte Samson-knuffel wil!

Plopsa Outlet Store

In dit gezellige boetiekje aan de rand van de Dansende Fonteinen vind je de mooiste boeken, de grappigste strips en de leukste hebbedingen en dit allemaal aan de kleinste prijsjes.
 

De Plop Shop

In de Plop Shop, aan de rand van het Bos van Plop, vind je alles terug waar kabouters gek op zijn. Wil je de muts van Kwebbel? Een heerlijk zachte kabouterknuffel? Lekkere Plopkoeken? Op naar de Plop Shop!