Beste paasvakantie ooit voor de Plopsa-parken [26-04-2011]

26-04-2011 23:13

 Plopsaland De Panne ontving een recordaantal bezoekers tijdens de paasvakantie: 137.000 bezoekers. Dat is 5% meer dan vorig jaar tijdens de paasvakantie. Uiteraard speelt het mooie weer een grote rol maar ook het feit dat Plopsaland De Panne ondertussen is uitgegroeid tot het grootste themapark in België waar beleving, plezier en kwaliteit een mooi geheel vormen. 

 

Eind juni opent Plopsaland De Panne een volledig nieuwe overdekte zone: Mayaland. De bezoekers ontdekken hier de wereld van Maja de Bij met 10 nieuwe attracties die ook op regenachtige dagen veel plezier bezorgen. 

 

Ook Plopsa Coo is meer dan tevreden over de paasvakantie. Niet minder dan 37.000 bezoekers brachten een dagje door op deze toeristische site aan de Watervallen van Coo. Dat is 25% meer dan vorig jaar. Plopsa Coo opent eind juni eveneens een nieuwe attractie: Vicky The Ride. Het populaire figuurtje Wickie de Viking bezorgt de hele familie kriebels in de buik met deze spectaculaire spinning coaster. Aan de bouw van deze nieuwe achtbaan hangt een prijskaartje van 3,5 miljoen euro, meteen de grootste investering ooit in Plopsa Coo. 

 

Ondanks de mooie zomerdagen trok Plopsa Indoor Hasselt alsnog 15.000 bezoekers tijdens deze paasvakantie. Dat is 40% minder dan vorig jaar, wat gezien de hoge temperaturen ook logisch is. 

 

 

Over Plopsa 

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, de overdekte themaparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden, de toeristische site Plopsa Coo en het recentelijk overgenomen Holiday Park in Duitsland. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Naast de parken beheert Plopsa ook 2 externe Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt. 

 

Meer informatie over de Plopsa-parken op www.plopsa.be  

 

 

 

 ·  · Delen · Verwijd