Nieuwe parkplannetjes voor Plopsaland De Panne en Plopsa Coo

01-04-2011 20:56

Verzamelaars van pretparkplattegrondjes kunnen dit jaar weer hun hart ophalen in de Plopsa-parken. Zowel in Plopsaland De Panne als in Plopsa Coo zullen er dit jaar twee verschillende parkplattegrondfolders verschijnen. De eerste editie zal vanzelfsprekend vanaf de start van het nieuwe seizoen aan de kassa’s of aan de ingang te vinden zijn. Later dit jaar, wanneer de respectievelijke nieuwigheden per park geopend zijn, verschijnt de tweede editie in een gloednieuwe tekenstijl. Dit laatste verklapte Plopsa enkele dagen geleden op de officiële Facebook-pagina.

Het is niet de eerste keer dat Plopsa twee verschillende parkplans voor één seizoen laat drukken. In 2006 werd dit gedaan vanwege de laattijdige opening van attractie SpringFlyer en de nog niet afgewerkte SuperSplash. Twee jaar later, in 2008, werd hetzelfde principe toegepast door de opening van de nieuwe ingang van het park halfweg het seizoen. Tijdens de winterperiode pakt het park tevens ook uit met een extra winters parkplan, waarbij alle gesloten én extra attracties aangeduid staan.

Wie niet kan wachten tot de start van het nieuwe seizoen, kan hier alvast de parkplattegrond vinden die in beide parken tot de zomer gebruikt zullen worden: