Plopsa-ontwerp in reclamewedstrijd

10-05-2011 13:45

Heel wat reclamebureaus dingen ook dit jaar mee naar de ‘Best of Mobility’-award. Creatieve mensen uit de reclamesector krijgen de kans om een origineel ontwerp in te sturen voor reclame op een bus, tram of trein (elk jaar anders) en een locatie die te maken heeft met openbaar vervoer. Reclamebureau Famous, waarmee Plopsa op regelmatige basis samenwerkt, stuurde een ontwerp in waar achtbaan Anubis: The Ride centraal staat.

Famous koos voor een transformatie van metrostation Louiza (Brussel), waar de blauwe coastertrack van de loopingcoaster van Plopsaland De Panne over de boomtoppen sjeest. De zitbanken in het metrostation en bijhorende achtergrond maken deel uit van het concept, door de vakkundige positionering lijken de mensen op de banken in het coastertreintje te zitten.

Het ontwerp van Famous behaalde alvast een plaatsje in de top 10, en dit uit zo’n 114 creaties door diverse reclamebedrijven. De winnaars zullen donderdag 12 mei bekend worden gemaakt in Tour & Taxis te Brussel. Het winnende ontwerp zal ook daadwerkelijk gerealiseerd worden, en zal een waarde hebben van zo’n € 27.500.

bron plopsafansite