Bedrijven

Busunternehmer
Infos - Ansprechpartner - Service

Love (r) business coach (in)

We zullen de ideale dagtrip voor uw busrit bieden: Geef uw klanten het grote pretpark avontuur in het Holiday Park!

Met zijn unieke, prijswinnende attracties, internationale shows en grote gebeurtenissen van het Holiday Park biedt groepen van alle leeftijden een onvergetelijke dag "ontsnapping uit het alledaagse leven."

Speciaal voor u, de bus exploitanten van het Holiday Park biedt niet alleen een gunstige groep kortingen en betaalbare combinatie verpakkingen van levensmiddelen en de toelating, maar ook onze aantrekkelijke tarieven en vele andere extra's!U meer informatie over onze diensten? Je moet individuele begeleiding? U wilt het Holiday Park bieden als een bestemming en foto's nodig en promotiemateriaal?

Contact met ons op via het formulier hieronder! Onze fractie Services-team kijkt uit naar uw bericht en zullen u zo spoedig mogelijk met u!

Gelieve aankruisen wat van toepassing - meerdere antwoorden mogelijk:
 

* Verplichte velden - please!

 

De vrije klasse tutorial : Leer om de natuur te ervaren voor groepen studenten van alle leeftijden!
Meer informatie vindt u hier ...

 

 

Von abwechslungsreich bis exklusiv!

Uw klanten zijn waardevol voor uw medewerkers uniek? Dan moet je bieden u ook iets speciaals! Het Holiday Park is niet alleen een uitzonderlijke locatie voor evenementen, maar heeft veel mogelijkheden voor bedrijven klaar - van gebeurtenissen ticket partnerschappen.

Gelieve te kiezen:
 

Tickets für Ihre Mitarbeiter: schnell & günstig

Onvergetelijke ervaringen en plezier Pure is nu beschikbaar voor uw medewerkers op speciale prijs! Want met ons affiliate programma specifiek voor middelgrote en grote bedrijven, uw medewerkers voor zichzelf, hun families en vrienden Holiday Park kaarten voor de gereduceerde prijs. Beste van alle speciale medewerker Tickets kunnen online worden gekocht van uw medewerkers - snel, gemakkelijk en zonder extra input van je. Neem contact met ons - wij zullen u helpen!

Betriebsausflüge in den Holiday Park

Die versterkt het gevoel van eenheid onder uw medewerkers meer dan een ritje op de beste stalen achtbaan van Europa "Expedition GeForce"? Of de sensatie van de vrije val van 70 meter aan de gemeenschappelijke 'Free Fall Tower "? Deze en vele andere ervaringen bieden de ideale basis voor een succesvolle uitje!

Met de gunstige speciale groepstarieven en de mogelijke combinatie van entry en een heerlijke ETEN
En het brede scala van Holiday Parken garandeert dat elke werknemer daadwerkelijk hun geld vandaan komt - van leerling tot de langdurige professional.

Onze speciale tip voor flexibiliteit: Holly-euro ! De waarde van coupons aan de plaatselijke restaurants in het park en souvenirwinkels zijn allemaal verlost van.

Ihr Firmenevent im Holiday Park - das besondere Erlebnis!

Ons professionele team biedt evenement een iets andere locatie voor uw evenement. In de unieke sfeer van de grote pretparken is (bijna) alles is mogelijk - van de feestelijke avond evenement om de exclusieve verhuur van ritten. De culinaire verscheidenheid in het Holiday Park catering service maakt het aanbod compleet: Verras uw gasten met heerlijke hapjes voor tussendoor, een gevarieerd buffet barbecue of een geldboete galadiner.

Grenzenlos exklusiv: "Rent-a-park"!

Maak de Holiday Park aan het mega-podium voor uw evenement en huur de 400.000 sq ft themapark exclusief - hetzij voor een dag of avond.

Wanneer "Rent-a-park" zal de enige attracties voor u en uw gasten - ongeacht of u vieren met 2.000 of 17.000 mensen! Inbegrepen in het pakket prijs is inclusief alle attracties, de show-programma en gratis parkeergelegenheid.

Uw wensen zijn in de ongewone gebeurtenis "Rent-a-park" kent geen grenzen. Of de traditionele dienst, live acts of extra-show-programma, kunnen wij u helpen realiseren van uw ideeën!

Kontakt:

Bel ons. Stuur ons een e-mail. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Tel: 06324-5993-317

Mail: gruppen@holidaypark.de